Bugun...


BAKAN YANIK: VATANDAŞIMIZIN İHTİYACINI TEMİN EDİP KENDİSİNE TESLİM EDECEĞİZ
Tarih: 08-04-2023 00:16:40 Güncelleme: 08-04-2023 02:09:40 + -


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kentlerin el birliğiyle toparlanmaya başladığını ifade ederek, deprem bölgesi için devletin seferber olduğunu, deprem bölgesinde, depremzede vatandaşlarımızın bölgenin dışına giden vatandaşlarımız da dahil olmak üzere her ne tür ihtiyaçları varsa, maddi manevi bunların her türlü çalışmaları yapıldığını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 08-04-2023 00:16

BAKAN YANIK: VATANDAŞIMIZIN İHTİYACINI TEMİN EDİP KENDİSİNE TESLİM EDECEĞİZ

BAKAN YANIK: VATANDAŞIMIZIN İHTİYACINI TEMİN EDİP KENDİSİNE TESLİM EDECEĞİZ

 

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kentlerin el birliğiyle toparlanmaya başladığını ifade ederek,  deprem bölgesi için devletin seferber olduğunu,  deprem bölgesinde, depremzede vatandaşlarımızın bölgenin dışına giden vatandaşlarımız da dahil olmak üzere her ne tür ihtiyaçları varsa, maddi manevi bunların her türlü çalışmaları yapıldığını söyledi.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş Programı kapsamında Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

Burada önemli açıklamalarda bulunan Bakan Yanık, Verilerin afetin büyüklüğünü ortaya çıkardığını, depremin yaralarını sarmak adına devlet millet iş birliğiyle önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

Emeği geçenlere  teşekkür ettiğini belirten Bakan Yanık,  kentlerin el birliğiyle toparlanmaya başladığını ifade etti.

 

Bakan Yanık, Bakanlık olarak deprem nedeniyle engelli olan vatandaşların sonraki ihtiyaçları ile ilgili süreçleri takip ediyoruz,  uzuv kaybı olanların protez ve diğer sağlık ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılanacağını belirtti. 

 

 

Bakan Yanık konuşmasının devamında şunları söyledi  "Deprem bölgesinde, depremzede vatandaşlarımızın bölgenin dışına giden vatandaşlarımız da dahil olmak üzere her ne tür ihtiyaçları varsa, maddi manevi bunların her türlü çalışmaları yapıldı, yapılıyor. Önümüzdeki süreçte de devam edecek ve biz vatandaşımızın ihtiyacını temin edip kendisine teslim edeceğiz hükümet olarak, devlet olarak, bakanlıklar olarak. Bu anlamda evet, gidenleri geri getiremeyiz ama kalan vatandaşlarımızın hayatlarının bundan sonraki sürecini güven içerisinde, belli bir rahatlık içerisinde devam ettirebilmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." 

 

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı  Derya Yanık, 15 Temmuz Derneği tarafından organize edilen programda şehit yakını, gazi ve gazi yakınları ile iftar yaptı.

 




Bu haber 5237 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI