Bugun...



KMSMMMO BAŞKANI KALIN’DAN, BAŞKAN KARACA’YA ZİYARET

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdullah Kalın, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’yı ziyaret etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-05-2024 09:56:06 Tarih: 04-05-2024 01:11

KMSMMMO BAŞKANI KALIN’DAN, BAŞKAN KARACA’YA ZİYARET

KMSMMMO BAŞKANI KALIN’DAN, BAŞKAN KARACA’YA ZİYARET

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdullah Kalın, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’yı Ziyaret Etti

 

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdullah Kalın, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Nihan Gündeş, Ali Avgın, Ahmet Cengiz birlikte Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’yı ziyaret etti.

Yerel seçimler sonucunda Yeniden Refah Partisi’nden Türkoğlu Belediye Başkanı seçilen Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kalın, Karaca'ya yeni görevinde başarılar diledi.

 

Ziyaret sırasında Başkan Kalın, Başkan Karaca’nın Türkoğlu’na yapacağı hizmetlerle ilgili güvenini ifade ederek, desteklerini sundu. Karaca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti.

 

Bu samimi ziyaret, yerel yönetim ile sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğinin önemini vurgularken, Türkoğlu Belediyesi'nin hizmetlerine katkı sağlamak adına olumlu bir adım olarak nitelendirildi.

 




Bu haber 2294 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI