Bugun...



MÜSİAD BAŞKANI ÖZCAN KURUMSAL KİMLİĞİMİZİ ÖN PLANDA TUTACAĞIZ

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, Deprem nedeniyle ekonomik sıkıntıların yaşandığını ve vergi borçlarının 24 ay taksitlendirilmesi çağrısında bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-05-2024 20:52:57 Tarih: 03-05-2024 13:19

MÜSİAD BAŞKANI ÖZCAN KURUMSAL KİMLİĞİMİZİ ÖN PLANDA TUTACAĞIZ

MÜSİAD BAŞKANI ÖZCAN KURUMSAL KİMLİĞİMİZİ ÖN PLANDA TUTACAĞIZ 

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan,  Deprem nedeniyle ekonomik sıkıntıların yaşandığını ve vergi borçlarının 24 ay taksitlendirilmesi gerektiği çağrısında bulundu. 

 

Kahramanmaraş'ın ekonomik ve sosyal dinamiklerini güçlendirmek adına önemli bir rol üstlenen MÜSİAD'ın 6. Olağan Kongresi'nde başkanlığa seçilen Şerafettin Özcan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş'ta görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi. 


MÜSİAd Başkanı Şerafettin Özcan:, 6 Şubat 2024 tarihinde asrın felaketi olan depreminin Maraş'a büyük zarar verdiğini ifade etti. 

 

Özcan: Deprem şehitlerine rahmet dileyerek, maddi, sosyal ve psikolojik zararların yaşandığını belirtti. Deprem sonrası oluşan hasarları toplu çalışmalarla onarmayı hedeflediklerini vurguladı.

ŞEFFAFLIK VE KURUMSAL KİMLİKLERİNİ ÖN PLANDA  TUTACAĞIZ 

 

MÜSİAD'ın Faaliyetleri ve Yeni Yönetim Anlayışı ile ilgili  açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, MÜSİAD'ın kamu yararına faaliyet gösteren bir dernek olduğunu ve Türkiye'de geniş bir alanda etkin olduğunu ifade etti. Yeni yönetim olarak şeffaflık ve kurumsal kimliklerini ön planda tutarak faaliyetlerini sürdüreceklerini belirtti.

BELEDİYE BAŞKANLARI İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ 

 

Seçimler ve Yerel Yönetimlerle İlişkiler hakkında  konuşan Başkan Özcan, yapılan seçimlerin milletin iradesini yansıttığını vurgulayarak, tüm belediye başkanlarına başarılar dilediğini ve işbirliği için randevular alacaklarını belirtti.

 

SAVUNMA SANAYİ YATIRIMLARI KAHRAANMARAŞ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ 

 

Ekonomik Konular ve Vergi Borçlarları hakkında da konuşan Başkan Özcan: “Deprem nedeniyle ekonomik sıkıntıların yaşandığını ve vergi borçlarının 24 ay taksitlendirilmesi çağrısında bulundu. Ayrıca, savunma sanayi yatırımlarının Maraş için önemli olduğunu ve buna destek vereceklerini ifade etti.

 

KAHRAMANMARAŞ'IN TURİZMDE İLERLEMESİ GEREK

 

Turizm ve Ticaret Potansiyeli ile ilgili de konuşan Başkan Özcan: Maraş'ın turizm ve ticarette ilerlemesi gerektiğini vurgulayarak, şehrin doğal ve tarihi güzelliklerini ön plana çıkararak orta kesim sektörlerine odaklanılması  gerektiğini belirtti.




Bu haber 2426 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI