Bugun...



BAŞKAN KAYA, ECZACILARIN ÇALIŞMA KOŞULLARINDA İYİLEŞTİRME OLMADI

14.Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Ebru Kaya, Türkoğlu'da faaliyet gösteren eczacıları ziyaret ederek, sektördeki koşulların ağırlığını dile getirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-04-2024 21:42:47 Tarih: 30-04-2024 19:04

BAŞKAN KAYA, ECZACILARIN ÇALIŞMA KOŞULLARINDA  İYİLEŞTİRME OLMADI

BAŞKAN KAYA, ECZACILARIN ÇALIŞMA KOŞULLARINDA  İYİLEŞTİRME OLMADI

  1. Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Ebru Kaya, Türkoğlu'da faaliyet gösteren eczacıları ziyaret ederek, sektördeki koşulların ağırlığını dile getirdi. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Başkan Kaya, depremin ardından koşullarda herhangi bir iyileşme olmadığını belirtti.

 

Türkoğlu ilçesinin depremden en çok etkilenen bölgelerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Kaya, eczanelerin hala konteynerlerde faaliyet gösterdiğini ve koşulların çok ağır olduğunu dile getirdi. "Depremden bu yana koşullarda hiçbir değişiklik yok. Belirsizlik de devam ediyor." şeklinde konuşan Başkan Kaya, eczacıların yaşadığı zorluklara dikkat çekti.

 

Eczacıların yaşadığı bu zorlu süreçte destek olmak adına ziyaretlerine devam edeceklerini ifade eden Başkan Kaya, sektördeki sorunların çözümü için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Başkan Kaya'nın ziyareti ve açıklamaları, eczacıların karşılaştığı zorlukların kamuoyu tarafından daha fazla dikkate alınmasını sağladı.

Haber: Bilal EVRAN




Bu haber 2209 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI