Bugun...


BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ ŞEKEROBA’DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI
Tarih: 04-04-2023 22:06:27 Güncelleme: 04-04-2023 23:35:27 + -


Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş Şekeroba’da vatandaşların büyük ilgi gösterdiği iftar programına katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 04-04-2023 22:06

BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ ŞEKEROBA’DA  İFTAR PROGRAMINA KATILDI

 


BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ ŞEKEROBA’DA  İFTAR PROGRAMINA KATILDI

 

 

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş Şekeroba’da  vatandaşların büyük ilgi gösterdiği iftar programına katıldı.

 

 

Asrın Felaketi depremlerin açtığı yaraları sarmak adına vatandaşları ziyaret eden, her fırsatta onlarla birlikte olmaya gayret gösteren Başkan Osman Okumuş Şekeroba Mahallesinde düzenlenen iftara katıldı.

 

 

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu İlçe Koordinatör Valisi Enver Ünlü ve Afyonkarahisar Vali Yardımcımız Nurullah Kaya bugün Şekeroba Mahallesinde  düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla yakından ilgilendiler.

 

 

‘Asrın Felaketi’ depremlerin yaralarını sarmak için 7/24 mesai harcayan, diğer taraftan da afetzedelerin yanında olarak gönülleri kazanan Başkan Osman Okumuş Şekeroba Mahallesinde   düzenlenen iftar programına katılmak için Şekeroba’ya geldi.

 

 

İftardan önce Şekeroba Mahallesi halkı ile selamlaşan, çocuklara çeşitli hediyeler vererek  onların gönlünü kazanan Başkan Osman Okumuş  iftar programından sonra da  Çadırkent de vatandaşlarla sohbet ederek, onların taleplerini dinledi

 

 

Ebedi aleme göç eden bütün deprem şehitlerimize Cenab-ı Hakk’dan rahmet diliyorum. Yaralı olan kardeşlerimize de acil şifalar temenni ediyorum diyen Başkan Osman Okumuş,   Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin. Cenab-ı Allah Ramazan Bayramına kavuşturmayı nasip eylesin.”  dedi.

 

 

 




Bu haber 4740 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI