Bugun...



CHP’Lİ ZEYBEK DOĞRU KARARLARLA GÜZEL SONUÇLAR ALINDI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, 31 Mart yerel seçimlerde başarının esas mimarlarının örgütler olduğunu ifade etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-05-2024 11:38:52 Tarih: 01-05-2024 11:32

CHP’Lİ ZEYBEK DOĞRU KARARLARLA GÜZEL SONUÇLAR ALINDI

CHP’Lİ ZEYBEK DOĞRU KARARLARLA GÜZEL SONUÇLAR ALINDI
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, 31 Mart yerel seçimlerde başarının esas mimarlarının örgütler olduğunu ifade etti.
Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, seçim sürecinde stratejik hamlelerle, doğru adaylarla başarıyı yakaladıklarını belirterek, başarının kolektif bir çalışma sonucu elde edildiğini vurguladı.
CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Kahramanmaraş il örgütü ile bir araya geldi. CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya, yerel yönetimlerden sorumlu koordinatör Ecevit Keleş, Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. CHP'nin 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde 14'ü büyükşehir, 21'i il belediye başkanlığı olmak üzere toplam 412 seçim çevresinde birinci parti olduğunu söyleyen Zeybek,   31 Mart yerel seçimlerde başarının esas mimarlarının örgütler olduğunu ifade etti.

31 MART YENİ BİR GÖREV VERDİ

Verilen doğru kararlarla güzel sonuçlar alındığını anlatan Zeybek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin belirlediği genç ve kadın adaylar başarılı oldu. Siyasette yeni bir anlayışla halktan alınan bu oylar bir seçim sonucu değil. Genel seçimler için bir görevdir. Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları bugünden itibaren önümüzdeki seçimler için daha fazla bir gayretle çalışacak ve ilk yapılacak olan genel seçimlerde hem meclis çoğunluğunun alınacağını hem de Cumhurbaşkanı adayını cumhurbaşkanı olarak seçilecek” diye konuştu. Kahramanmaraş'ta bir belediyeyi dörde çıkarttıklarını dile getiren Zeybek, bunun ciddi bir başarı olduğuna vurgu yaparak, il başkanı il yönetimi, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve adayları tebrik etti.

BAŞARI KOLEKTİF BİR ÇALIŞMA SONUCU
Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş ise, il yönetimi olarak göreve geldikleri gün başarılı olmak için var güçleriyle çalışacaklarına dair söz verdiklerini hatırlattı. Seçim süresince stratejik hamlelerle doğru adaylarla bu başarıyı yakaladıklarını ifade eden Ateş, bu başarının sadece il başkanı, ilçe başkanı, adaya, milletvekiline bağlamanın doğru olmayacağını bu başarının kolektif bir çalışma sonucu elde edildiğini ifade etti. Başkan Ateş, “Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezine gerek aday belirleme sürecinde gerekse seçim süresince gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum. Türkiye haritasının kırmızıya boyanmasında en çok emeği olan Gökhan Zeybek’in her zaman en güçlü desteğini aldık” dedi.




Bu haber 2294 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI