Bugun...



ELBİSTAN SULTAN BAYBARS HALK EVİ AÇILIYOR

Elbistan Belediyesi, Düğün ve Halk Evi Hizmetlerinde Ücretsizlik Politikasını Başlatıyor

facebook-paylas
Güncelleme: 29-04-2024 20:07:53 Tarih: 29-04-2024 18:33

ELBİSTAN SULTAN BAYBARS HALK EVİ AÇILIYOR

ELBİSTAN SULTAN BAYBARS HALK EVİ AÇILIYOR

 

 

Elbistan Belediyesi, Düğün ve Halk Evi Hizmetlerinde Ücretsizlik Politikasını Başlatıyor

 

Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, şehrin sosyal yaşamına yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. 1 Mayıs itibariyle Elbistan Belediyesi'ne ait Kına ve Düğün Salonu'nda düğünlerin ücretsiz olacağını duyuran Başkan Gürbüz, şimdi de Elbistan Etüt Merkezi'ni Sultan Baybars Halk Evi olarak hizmete açıyor.

 

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nden Elbistan Belediye Başkanı seçilen Erkan Gürbüz, şehrin hak ettiği hizmeti alacağını ve değişimin devam edeceğini vurguluyor. Elbistan Etüt Merkezi'nin Sultan Baybars Halk Evi olarak dönüşümü hakkında konuşan Başkan Gürbüz, "Daha önce Etüt Merkezi olması nedeniyle burada bulunan öğrencilerimizi Etüt Merkezi ana binasına taşıdık. Emekli vatandaşlarımız başta olmak üzere, tüm hemşerilerimizi ağırlayacak şekilde dizayn ettiğimiz merkezimizde, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, sosyal, kültürel, sanatsal etkinliklere katılmalarını teşvik etmek, sağlıklı olma bilinci kazandırmak ve toplum içinde aktif rol almalarının sağlanması hedeflenmekteyiz. Ekonomik fiyatlar ile hizmet verecek olan halk evimiz şehrimize hayırlı olsun." dedi.

 

Ayrıca, daha önce Elbistan Belediyesi'ne ait Kale Kına ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek düğünlerin 1 Mayıs'tan itibaren şehit yakınlarına, gaziler ve geliri düşük olan vatandaşlara ücretsiz olacağını açıklayan Başkan Gürbüz, sosyal adalet ve katılımcılığı ön planda tutarak şehrin tüm kesimlerine yönelik destek politikalarını sürdürüyor.

 

Elbistan Belediyesi'nin bu adımlarıyla şehirdeki sosyal ve kültürel yaşamın gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.

 

Haber: Bilal EVRAN




Bu haber 2301 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI