Bugun...



KAHRAMANMARAŞ'TA ŞAMPİYON : ONİKİŞUBATSPOR

Kahramanmaraş Adem Şahan 1. Amatör Lig Play Grubunda rakibi Onikişubat İdmanyurduspor'u 10-0 mağlup eden Onikişubatspor, en yakın rakibine 3 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-04-2024 14:12:00 Tarih: 29-04-2024 12:18

KAHRAMANMARAŞ'TA ŞAMPİYON : ONİKİŞUBATSPOR

KAHRAMANMARAŞ'TA ŞAMPİYON : ONİKİŞUBATSPOR

Kahramanmaraş Adem Şahan 1. Amatör Lig Play Grubunda rakibi Onikişubat İdmanyurduspor'u 10-0 mağlup eden Onikişubatspor, ligin bitimine 1 hafta kala en yakın rakibine 3 fark atarak şampiyonluğunu ilan etti. 

 

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme 2023-2024 Sezonu Adem Şahan Büyükler Liginde heyecan fırtınası sona erdi. Büyükler Ligi bu sezon 14 takımın katılımıyla 2 grup halinde oynandı.

 

Gruplarında ilk 3 sırayı alan Onikişubatspor, Onikişubat İdman Yurdu, Pazarcık Aksuspor, Göksun Ülküspor, Koç Cristalspor ve Bertizspor takımlar Play-O’fa yükselme başarısı gösterdi. Play-of maçlarının 4. Hafta maçları hafta sonu oynanırken, grupta lider konumda yer alan Onikişubatspor, Mehmet Dizibüyük futbol sahasında, Onikişubat İdmanyurduspor ile karşı karşıya geldi.


Karşılaşmayı Furkan Onur Sarıoğlan yönetirken yardımcılıklarını Mustafa Sert ve Enes Demirel yaptı.

 


Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Onikişubatspor, maçın her iki yarısında bulduğu gollerle rakibini 10-0 mağlup etti.


Onikişubatspor, bu zaferle puanını 12'ye yükselterek Play Of'ta en yakın takipçisi Pazarcık Aksuspor'un 3 puan önünde bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 


Kırmızı-Beyazlı ekip, Kahramanmaraş'ı önümüzdeki sezon Bölgesl Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek. 




Bu haber 2228 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI