Bugun...


BEKİR DOĞAN

facebook-paylas
TEŞEKKÜR ETSEK NE OLACAK!
Tarih: 02-05-2024 09:16:00 Güncelleme: 02-05-2024 09:16:00


Teşekkür Etsek Ne Olacak ?
31 Mart üzerinden bir aydan fazla bir zaman geçti..
Sosyal Medya, sohbet toplantıları, genel konuşmaları dinliyorum Dün başkanım diye önünde kırk takla atanlar bugün bir teşekkür çok görerek olmadık hakareti ediyorlar..
Herkes kendini bilir ben buna siyasi Ahlaksızlık diyorum, kişiliksiz insanlar hakaret eder, onurlu hasiyetli olan kişi , Teşekkür eder ya da konuşmaz..
Elinde bilgin ciddi belge varsa : Polis ve Adliyemiz yanı başında götür ver kanun gereğini yapsın !..
Yoksa sosyal medya ve bağ köşelerinde geçmiş dönem yöneticilerimize hakaret ederek , iftira atarak bir yere varamazsın , onların günahlarını alırsın.. cehenneme odun götürürsün !..
Oğlumu , kızımı, kardeşimi , yiyenimiz işe al başkanım diye kırk takla bir atanlar bugün bakıyorum, çenesi düşmüş konuşuyor ya da sosyal medya da yazıyor.. hakaretin kırkı kırk para..
Bu cahil yaratıklara diyorum ki : Elinde belge ve bilgi varsa polis , adliye görev bekliyor, eğer yoksa mış mış ile bu yalan ve iftiraları atıyorsan ahrette bunun hesabını nasıl vereceksin ? Kıyamet günü Cehennem azabını iyi düşün öyle konuş..
Az veya çok , her başkan kendi gücü oranında hizmet verdi , görevini yeni başkana devir etti..
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahmçiçek
Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan
Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanefi Sarıaltun
Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven
Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay
Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker
3-5 Nisan 2024 tarihlerinde görevlerini yeni başkanlara devrederek herkes özel hayatına döndü..
Allah herkesi ayrı kabiliyette ve ayrı zeka gurubunda yaratmış.. kimse bir birine eşit değil, ancak yukarıda ki Belediye Başkanlarımız iyi kötü, az çok bulundukları yerlere hizmet verdiler..
Benim meslek hayatım 44 yıl oldu.. belediye başkanlarını yaptığı hizmetlerle değerlendirdiğimiz zaman çok başarılı olan belediye başkanlarımız vardı..
Kasasında 25 Milyon TL ve borçsuz belediye teslim eden Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın..
Osman Okumuş, Mehmet Fatih Güven, Hanefi Mahçiçek, işini çok iyi yapan başkanlığımızdır.. diğerleri ise kendi gücü oranında çalışan öyle veya böyle bir şeyler yapmaya çalışan gücü ve aklı zekası doğrultusunda çalışan başkanlarımız, bir defa teşekkür etsek ne olur ? Kıyamet mi kopar..
KSÜ Genel Sekreteri Ali Rıza Bekler , bugün emekli oldu, 41 yıllık devlet hizmetine noktayı koydu, kendisine KSÜ ve Kahramanmaraş yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.. Güzel bir dostu ama yapacak bir şey yok gelen gidiyor.. o gönlümüzde Genel Sekreter Ali Rıza Bekler olarak kalacak !
Yukarıda isimlerini yazdığım : Belediye Başkanlarına hizmetlerinden dolayı, yapa bildiklerinden dolayı teşekkür ediyorum, yanlış yapan varsa , bu dünyada da Ahrette de hesabını verir..
Gözlerimle görmediğim : hiçbir yalana ben inanmam, yalan söyleyen iftira atan, ortalığa yalan dedi kodu yayanların kıyamet günü vay haline !
Taş üstüne Taş koyan tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum..
Sizde teşekkür etseniz ne olur ?
İftira atmak kolayda !.. Teşekkür bu kadar zor mu ? 
iyi günler



Bu yazı 1484 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YUKARI