Bugun...



AFŞİN VE GÖKSUNLU ÇOCUKLAR “ÇÖZÜM BAKANLIĞI” GÖSTERİSİNİ ÇOK SEVDİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle düzenlenen “Çözüm Bakanlığı” gösterisi Afşin ve Göksun’da çocuklarla buluştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-05-2024 00:52:45 Tarih: 19-05-2024 00:22

AFŞİN VE GÖKSUNLU ÇOCUKLAR “ÇÖZÜM BAKANLIĞI” GÖSTERİSİNİ ÇOK SEVDİ

AFŞİN VE GÖKSUNLU ÇOCUKLAR “ÇÖZÜM BAKANLIĞI” GÖSTERİSİNİ ÇOK SEVDİ

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle düzenlenen “Çözüm Bakanlığı” gösterisi Afşin ve Göksun’da çocuklarla buluştu. Gösteriyi çok beğendiğini belirten çocuklar, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında, Hollandalı çocuk edebiyatı yazarı Sanne Rooseboom’in eserinden sahneye uyarlanan “Çözüm Bakanlığı” adlı çocuk tiyatrosu, Afşin ve Göksun’da sahne aldı. Afşin ve Göksun’da kültür merkezinde sahnelenen gösterilere çocuklar büyük ilgi gösterdi. İlham verici, eğlenceli ve macera dolu hikâyesiyle akran zorbalığına göğüs geren bir grup arkadaşın yaşadığı olayları konu alan oyun, çocukları bir yandan eğlendirirken bir yandan da dostluk ve arkadaşlığa dair eğitici mesajlar vermeyi ihmal etmedi. Sahne Maraş Tiyatro Okulu öğrencilerinin performansıyla yoğun alkış aldığı gösteride salonu tıklım tıklım dolduran minik tiyatroseverler, etkinliği çok beğendiklerini belirterek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Çözüm Bakanlığı gösterisi, 19 Mayıs Pazar günü de 13.00 ve 15.00 saatlerinde iki seans olarak Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde minik tiyatroseverler için sahne alacak.




Bu haber 2283 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI