Bugun...



ATEŞ: TOPLUMUN TÜM KESİMİ YOKSULLUKLA MÜCADELE EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-05-2024 11:05:43 Tarih: 01-05-2024 09:21

ATEŞ: TOPLUMUN TÜM KESİMİ YOKSULLUKLA  MÜCADELE EDİYOR

ATEŞ: TOPLUMUN TÜM KESİMİ YOKSULLUKLA  MÜCADELE EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 İşçi sınıfının mücadelesinin simgesi olan 1 Mayıs'ta yoksulluğa, işsizliğe ve güvencesiz çalışmaya karşı seslerin yükseleceğini vurgulayan Başkan Ateş, toplumun her kesimini etkileyen sorunlara dikkat çekti.

 

Ateş, mesajında yüksek vergi, enflasyon ve hayat pahalılığının toplumun tüm kesimlerini yoksullukla mücadele etmeye zorladığını belirtti.

 

Güvencesiz çalışma, taşeronlaşma, sendikasızlaştırma yaygınlaştırılmaya çalışıldığını belirten Ateş,  İşsizlik ve iş cinayetleri artıyor. Gelir adaletsizliği, eşitsizlik, yokluk, yoksulluk toplumun her kesimi için kader haline getirilmek istendiğini ifade etti.

 

İktidarın yoksuldan alıp zengine verdiğini de belirten Ünal, “Büyük müteahhitlerin vergi borçları bir kalemde silinirken, küçük esnafın, çalışanın vergi yükü artırılıyor” dedi.

 

 “Yaşanan tüm haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı dayanışmayı, mücadeleyi büyüteceğiz” diyen Başkan Ateş, “Emek, dayanışma, demokrasi mücadelesi,  işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs'ını kutluyorum.”

 

1 Mayıs'ın işçi sınıfının mücadelesinin önemli bir simgesi olduğunu hatırlatan Ünal Ateş, toplumsal adalet ve eşitlik için mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

 




Bu haber 2312 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI