Bugun...



BAŞKAN ÖZCAN VE ADEM GÜRZ KAHRAMANMARAŞ’I KONUŞTU

İş insanı Adem Gürz ve Ertuğrul Tiyek, MÜSİAD Başkanlığına seçilen Şerafettin Özcan’ı makamında ziyaret ederek “HAYIRLI OLSUN” temennisinde bulundular.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-05-2024 23:57:15 Tarih: 14-05-2024 23:51

BAŞKAN ÖZCAN VE ADEM GÜRZ KAHRAMANMARAŞ’I KONUŞTU

BAŞKAN ÖZCAN VE ADEM GÜRZ KAHRAMANMARAŞ’I KONUŞTU

 

İş insanı Adem Gürz ve Ertuğrul Tiyek, MÜSİAD Başkanlığına seçilen Şerafettin  Özcan’ı makamında ziyaret ederek “HAYIRLI OLSUN” temennisinde bulundular.

 

Ülkemiz ve yurtdışında sayıları gün geçtikçe artan şubeleriyle vizyon ve misyonuyla Türkiye’de artık yeri doldurulamaz bir noktaya gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Mart ayında yapılan kongrede Kahramanmaraş Şube Başkanlığına seçilen Şerafettin Özcan’ı beraberinde önceki Dönem Ülkü Ocakları Başkanı Ertuğrul TİYEK  ile birlikte ziyaret eden  Ülkücü ve MHP camiasının sevilen ismi hayırsever iş insanı ANG Almıla Yönetim Kurulu Başkanı  Adem GÜRZ, Hayırlı olsun temennisini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

 

İş insanı Adem Gürz, Şerafettin Özcan’ın MÜSİAD İl Başkanlığına seçilmesinden dolayı çok mutlu olduk. Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi illettik. Kahramanmaraş ve Türkiye gündemi ile birlikte Kahramanmaraş’ın tekrar ayağa kalkması noktasında neler yapabilirizi konuştuk. Misafirperverliğinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ederim.” Dedi.

 

MÜSİAD İl Başkanı Şerafettin Özcan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çok verimli görüş alışverişinde bulunduk. ANG Almıla Yönetim Kurulu Başkanı  Adem GÜRZ ve  Önceki Dönem Ülkü Ocakları Başkanı Ertuğrul TİYEK’e  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 




Bu haber 1502 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI